Bolu’da 584 kişi ehliyetle kimliğini birleştirdi

Bolu’da 584 kişi ehliyetle kimliğini birleştirdi

Bolu’da 584 kişi ehliyetle kimliğini birleştirdi

Bolu’da İçişleri Bakanlığının "Hayat Kimliğinle Kolay" projesi kapsamında 584 kişi kimlik kartına sürücü belgesini yükletti.
Bolu’da, İçişleri Bakanlığının "Hayat Kimliğinle Kolay" projesi kapsamında Nüfus Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar ehliyetlerini kimlik kartlarına yükletmeye başladı. Projeyi yerinde görmek için Nüfus Müdürlüğü’ne giden Vali Ahmet Ümit, işlemlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ümit daha sonra boş bir bankoya geçerek ehliyetiyle nüfus cüzdanını birleştirdi.
Vali Ümit, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Önemli bir kolaylaştırma oluyor. Kimlik kartına ehliyetler yükleniyor. Yani dijital ortamda ehliyetlerimizi kimlik kartımıza yüklemek suretiyle, ehliyetimizi kimlik kartı üzerinde taşıyacağız. Başka bir ifade ile ehliyetlerin bundan sonra üzerimizde taşınması gerekmeyecek. Kısacası üzerimizde bir evrak daha az taşımış olacağız. İlimiz genelinde 584 kişi ehliyetlerini kimliklerine yüklemiş. Bu işlemi yapabilmek için mutlaka randevu almak lazım. Randevudan sonra işlem çok kısa. Bundan sonra kimliğinizi gösterdiğinizde ehliyetinizi de göstermiş olacaksınız. Bu işlemler tamamen ücretsiz. Çok kıymetli ve ücretsiz bir hizmet" dedi.


Güncel 6.10.2020 18:13:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

2

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

3

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

4

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu