Bolu’da 6 milyon 232 bin kaçak sigara ele geçirildi

Bolu’da 6 milyon 232 bin kaçak sigara ele geçirildi

Bolu’da 6 milyon 232 bin kaçak sigara ele geçirildi

Bolu’da TEM Otoyolu’nun İstanbul istikametinde kontrol amacıyla durdurulan bir tırda 6 milyon 232 bin 800 içi tütün dolu makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, TEM Otoyolu’nun İstanbul istikametinde denetim gerçekleştirdi. Kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik yapılan uygulamada kontrol amaçlı bir tır durduruldu. G.B. (39) idaresindeki tırı durduran ekipler, yaptıkları aramada, 371 koli içerisinde içi tütün dolu 6 milyon 232 bin 800 makaron ele geçirdi.
Gözaltına alınan sürücü G.B, işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 26.12.2022 14:46:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu