Bolu’da, kullanılmayan ev ve iş yeri alev alev yandı

Bolu’da, kullanılmayan ev ve iş yeri alev alev yandı

Bolu’da, kullanılmayan ev ve iş yeri alev alev yandı

Bolu’da, kullanılmayan tek katlı ev ve bitişiğindeki iş yeri çıkan yangında küle döndü. Alevlerin korku dolu anlar yaşattığı yangın yarım saatlik çalışma sonunda söndürüldü.
Yangın, saat 02.15 sıralarında Gölyüzü mahallesi Bahar sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sabri Aytugar’a ait tek katlı kullanılmayan ev ve bitişiğindeki iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yeri ve evin ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin yükseldiğini gören ve büyük panik yaşayan çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine sevk edilen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda söndürmeyi başardı. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev ve iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi.
Ev ve işyerinin yandığını duyan Sabri Aytugar da olay yerine geldi. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen Aytugar, “İçeride kimse kalmıyor. Sadece elektrikler açıktı. Kiracım vardı onu çıkarmıştım. Ben her gün kontrol ediyordum. Dükkana sürekli hırsız giriyordu. Antika eşyalar vardı. Yine öyle bir şey olabilir” dedi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 21.05.2020 03:53:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Borusan sürdürülebilirlik yol haritasını güncelledi

2

IC İçtaş İnşaat'ın Romanya'daki proje portföyü 880 milyon avroya ulaştı

3

Türkiye kozmetikte en fazla ıslak mendil ve sabun ihraç ediyor

4

Mali müşavir kurduğu tesiste topraksız safran üretimi yapıyor

5

Kanserle mücadele sürecinde başladığı glütensiz gıda üretimini kafeyle mesleğe dönüştürdü

6

Ukraynalı doktor, savaş yanıklarının tedavisinin zorluklarını anlattı

7

Mersin'de kaçak kazı yapan 3 zanlı yakalandı

8

Mersin merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

9

Adana'da iki evden ziynet eşyası çalan zanlı tutuklandı

10

Vali Yılmaz’dan Hayriye Türk’e duygulandıran çiçek jesti