Bolu’da kumarhaneye çevrilen evde 15 kişi suçüstü yakalandı

Bolu’da kumarhaneye çevrilen evde 15 kişi suçüstü yakalandı

Bolu’da kumarhaneye çevrilen evde 15 kişi suçüstü yakalandı

Bolu’da, kumarhaneye çevrilen eve yapılan operasyonda suçüstü yakalanan ve oyun kağıtlarını apartman boşluğuna atarak kurtulmaya çalışan 15 kişiye toplam 31 bin lira para cezası kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Tabaklar mahallesi İzzet Baysal caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinin kumarhaneye çevrildiği ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Apartmanı takibe alan ekipler çok sayıda kişinin apartmana giriş çıktığı yaptığını tespit ederek operasyon başlattı.
Yapılan operasyonda kumar oynayan 13 kişi ile yer sahibi ve gözcülük yapan 15 kişi suçüstü yakalandı. Korona virüs tedbirlerine aykırı hareket eden 15 kişiye toplam 31 bin lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, ev sahibi ve gözcülük yapan şahıslara kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı.
Polisin operasyon yaptığı sırada oyun şüphelilerin kurtulmak için apartman boşluğuna attıkları oyun kağıtlarına el konuldu.


Yurt Dünya 21.04.2021 15:29:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA Global Finance ödüllerinde üç kategoride ödül aldı

2

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

3

Vodafone 5G yolunda fiber omurgasını yapay zekayla güçlendiriyor

4

Koçtaş "Yapay Zeka Usta Influencer" projesini hayata geçirdi

5

Dyson yeni robot süpürgesi "SpotScrub Ai"yi tanıttı

6

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

10

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı