Boyabat’ta çiftçiye yüzde 70 hibeli makine

Boyabat’ta çiftçiye yüzde 70 hibeli makine

Boyabat’ta çiftçiye yüzde 70 hibeli makine

Sinop’un Boyabat ilçesinde ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri’ çerçevesinde, çiftçilere çeltik arazileri için yüzde 70 hibeli lazerli tesviye ve yem karma makineleri teslim edildi.
Boyabat’ta kırsal kesimde yaşayan ve çeltik üretimi yapan küçük ölçekli çiftçilerin yaşam seviyelerinin iyileştirilmesi ve üretimine katkı sağlanması amacıyla ‘Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri’ yürütülüyor. Çiftçilere yüzde 70 hibeli çeltik arazileri için lazerli tesviye ve yem karma makinelerinin teslimi yapıldı.
Tarım ve Orman Boyabat İlçe Müdürü Murat Usta, “Kırsal dezavantajlı alanlar kalkınma projesi ile ilçemizin kırsalında yaşayan küçük ölçekli çiftçilerin yaşam seviyelerinin iyileştirilmesi ve üretimin pazara entegrasyonunun sağlanması amacıyla makine ekipmanlarının teslimini yaptık. Üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Güncel 27.10.2022 09:41:41 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı