Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat’ta depremzedeler için desteğin sürdürülmesi çağrısı

Boyabat Kaymakamlığı tarafından, afet bölgesine gönderilmek üzere yapılan desteklerin sürdürülmesi çağrısı yapıldı. Öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak ürünleri yardımları bekleniyor.
Sinop’a bağlı Boyabat Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgedeki afetzedeler için ilçe halkına destek çağrısında bulundu. Öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak yardımı yapılması gerektiği belirtildi.
Boyabat Kaymakamlığı tarafından, “Kıymetli Boyabat halkı, bugüne kadar insanüstü bir çaba ile yapmış olduğunuz yardımlar sonrasında deprem bölgesinden Boyabatlılara karşı müthiş bir minnet duygusu gelişmiştir. Bölgedeki kardeşlerimiz sizlere selam ve dualarını göndermiştir. Ancak deprem bölgesinde günde 3 öğün aş kaynatıldığı için kardeşlerimizin hazır gıda, konserve, pirinç, nohut, mercimek, fasulye, çay, şeker, tuz, plastik çatal, kaşık, tabak ve bardak gibi malzemelere ihtiyacı vardır. Abat şehir Boyabat üzerine ne düşüyorsa bir kez daha yapıp, depremzede kardeşlerini yalnız bırakmayacaktır” denildi.
İlçe halkının, 15 Temmuz Kültür Merkezi’ndeki yardım toplama alanına öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak olmak üzere belirtilen gıda ürünleri desteklerinin sürdürülmesi gerektiği belirtildi.


Güncel 20.02.2023 17:20:16 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

2

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Yavuz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da devrilen yolcu otobüsünün Isparta Otogarı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı

5

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

6

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

7

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

8

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

9

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi