Boyner’den hem şık hem koruyucu maskeler

Boyner’den hem şık hem koruyucu maskeler

Boyner’den hem şık hem koruyucu maskeler

ISTANBUL (AA) - Boyner, pandeminin etkisinin devam ettigi bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin basinda gelen koruyucu ürünleri müsterileriyle bulusturmaya devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ilk olarak siperlikli sapkalari müsterilerine sunan Boyner, yüz maskelerini de koruyucu ürünler koleksiyonuna ekledi.

Boyner’in koruyucu yüz maskeleri, giyim tarzina eslik eden baskili desenleri ve renkleri, sik görünümleriyle dikkati çekiyor. Yüzde 100 pamuk kumastan üretilen ve yikanabilir özellige sahip olan maskeler, rahat ve esnek yapilari sayesinde her bedene uyum sagliyor.

Yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak için kullanilan koruyucu maskeler, hayatin vazgeçilmez bir parçasi haline geldi. Cerrahi maskelerin yani sira özel tasarimlara sahip maskeler de yogun talep görüyor.

Müsterilerinin bu dönemdeki ihtiyaçlarini ve isteklerini dikkate alarak koruyucu ürünler kategorisi olusturan Boyner, özel tasarimlara sahip maske çesitlerine magazalarinda ve boyner.com.tr’de yer veriyor.


- Maske takarken sikligindan ödün vermek istemeyenlere hitap ediyor


Boyner’in koruyucu yüz maskesi çesitleri, müsterilerin günlük giyim tarzlarina eslik eden farkli tasarimlari ile dikkat çekiyor. Farkli renk ve desen seçenekleri bulunan özgün tasarimli ürünler, maske takarken sikligindan da ödün vermek istemeyenlere hitap ediyor.

Rahat ve esnek yapisi sayesinde her bedene uyum saglayan, hem kadinlarin hem de erkeklerin kullanimina uygun olarak tasarlanan maskeler yüzde 100 pamuktan cilt dostu kumaslari ve nefes alabilen özellikleri ile kullanim kolayligi sunuyor.

Esnek kulak arkasi lastigi sayesinde pratik bir sekilde çikarilip takilabilen ürünler, yikanabilir olmasi nedeniyle de tercih ediliyor. Boyner’de çocuklar için de birbirinden renkli ve kaliteli maske modelleri yer aliyor.

Boyner’in yikanabilir koruyucu yüz maskeleri 9.90 TL, 14.90 TL ve 19.90 TL fiyatlarla müsterilerin begenisine sunuluyor. Boyner, koruyucu ürünler kategorisinde yer alan ürünlerin satisindan elde edilen gelirle Lokman Hekim Saglik Vakfi’na destek oluyor.



Politika 5.08.2020 12:38:27 0
Anahtar Kelimeler: boyner’den hem şık hem koruyucu maskeler

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar'ı ziyaret etti

2

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

3

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hatay'da konuştu:

4

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hatay'da ziyaretlerde bulundu

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta partililerle bir araya geldi:

6

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay Samandağ'da konuştu:

7

Türkiye İttifakı Partisi Adana İl Başkanlığı açıldı

8

Türkiye İttifakı Partisi Mersin İl Başkanlığı açıldı

9

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Mersin'de festivale katıldı

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Hatay'da konuştu: