Boyner'den hem virüsten hem güneşten koruyan siperlikli şapka

Boyner

Boyner'den hem virüsten hem güneşten koruyan siperlikli şapka

ISTANBUL (AA) - Boyner, havalarin da isinmaya basladigi bugünlerde hem günesten hem de salgindan korunmaya yardimci olacak siperlikli sapkalari müsterileri ile bulusturmaya basladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, “Temassiz magazacilik” konseptiyle tasarladigi nöbetçi magazalarinda müsterilerine hijyenik ve güvenli bir ortamda saglikli alisveris yapabilme olanagi sunan Boyner, Kovid-19 salginiyla birlikte ortaya çikan yeni ihtiyaçlara da çözümler getiriyor.

Kadin, erkek, çocuk, aktif spor, ayakkabi ve çanta, kozmetik, aksesuar, ev ve yasam kategorilerinde binlerce ürüne yer veren Boyner, mevcut ürün gruplarina ekledigi koruyucu ve hijyen ürünleriyle sundugu seçenekleri zenginlestiriyor.


- Sadece sapka olarak da kullanilabiliyor


Boyner, Kovid-19 salgini döneminde maske ve eldivenle birlikte en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri olan siperlikleri de sapkali olarak müsterileri ile bulusturuyor.

Siperlikli sapkalar, havalarin da isinmaya basladigi bugünlerde hem günesten hem de salgindan koruyabilme özelligi tasiyor.

Siperlikli sapkalarda yer alan çitçitli aparat sayesinde müsteriler ürünü isterlerse sadece sik bir sapka olarak da kullanabiliyor. Ürünün siperlik bölümü, her kullanimdan sonra sterilize edilebiliyor.


- Lokman Hekim Saglik Vakfi’na destek


Siperlikli Sapkalar satisa çikar çikmaz müsteriler tarafindan büyük ilgi görürken Boyner, gelecek dönemde koruyucu ürünler kategorisini farkli ürünlerle zenginlestirmeyi planliyor. Koruyucu ürünlere sosyal sorumluluk çerçevesinde yaklasan Boyner, ürünlerin satisindan elde edilen gelirle Lokman Hekim Saglik Vakfi’na destek oluyor.Kadin, erkek ve çocuklar için farkli ebat, model ve renklerde satisa sunulan siperlikli sapkalara 49,90 TL’den baslayan fiyatlarla, Boyner nöbetçi magazalari ile boyner.com.tr’den ulasilabiliyor



Yurt Dünya 27.05.2020 14:03:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

2

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

3

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

5

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

7

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

8

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

9

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

10

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor