Bozüyük Başsavcısı Mustafa Bükme göreve başladı

Bozüyük Başsavcısı Mustafa Bükme göreve başladı

Bozüyük Başsavcısı Mustafa Bükme göreve başladı

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) 2021 yılı yaz kararnamesiyle Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Bükme göreve başladı.
Bozüyük’ün genel olarak güven ve huzur ortamının hakim olduğu bir ilçe görünümünde olduğunu belirten Başsavcı Mustafa Bükme, kendilerinin de Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı olarak güven ve huzur ortamının daha ileriye taşınması noktasında mücadele edeceklerini kaydederek, her zaman adaletin hakim olacağı bir yapı içerisinde görevlerini yapmaya gayret edeceklerini ifade etti.
Çorum Sungurlu doğumlu olan Başsavcı Mustafa Bükme, ilk olarak Muğla Ortaca ilçesinde görev yaptı. Ardından Elazığ’ın Maden ilçesi ve Muş ilinde görev aldı. Son olarak da 2021 yılı Temmuz ayı HSYK kararnamesiyle Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.


Güncel 9.08.2021 17:44:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü