Brezilya’da Neymar’dan iyi haber

Brezilya’da Neymar’dan iyi haber

Brezilya’da Neymar’dan iyi haber

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Brezilya, son 16 turunda Güney Kore ile karşılaşacakken, sakatlığı bulunan Neymar’ın tedavisinin tamamlandığı ve Güney Kore karşısında forma giyebileceği belirtildi.
Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda favoriler arasında yer alan Brezilya, son 16 turunda Güney Kore’yle oynayacak. Brezilya Teknik Direktörü Tite, Neymar’ın sakatlığının geçtiğini ve Güney Kore karşısında forma giyebileceğini açıkladı.
30 yaşındaki futbolcu, Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Sırbistan mücadelesinde sakatlanıp karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna devam edememiş ve gruptaki diğer iki maçta da sakatlık yüzünde forma şansı bulamamıştı. Sakatlığını atlatan yıldız futbolcu, şans verilmesi halinde bugün Güney Kore karşısında sahadaki yer alabilecek.
Brezilya, Güney Kore ile son 16 turu mücadelesinde bugün saat 22.00’de karşı karşıya gelecek.


Spor 5.12.2022 12:44:44 0
Anahtar Kelimeler: brezilya’da neymar’dan iyi haber

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor