Bu domatesler dalından vatandaşa ulaştırılıyor

Bu domatesler dalından vatandaşa ulaştırılıyor

Bu domatesler dalından vatandaşa ulaştırılıyor

Eskişehir’de sebze yetiştiriciliği yapan Vahap Demir, tohumunu elleriyle ektiği domatesleri tarlasına 20 metre mesafedeki tezgahında satıyor.
Sultandere 75. Yıl Mahallesi’nde 35 dönümlük arazisi bulunan Vahap Demir, 20 yıldır sebze üreticiliği yapıyor. Farklı türlerde sebze yetiştiren Demir, tarlasının 20 metre uzağındaki manav tezgahında ürünlerini satıyor. Demir, arazisinin büyük bir bölümüne ektiği domatesleri dalından vatandaşa ulaştırıyor. En doğal şekilde üretilen ve aracı maliyeti olmadan satılan domatesler, vatandaşlardan da ilgi görüyor.
Eskişehir’de 10 yıldır üreticilik yaptığını belirten Demir, vatandaşların birinci elden domates yediğini belirterek, “Ben bu işi 20 yıldır yapıyorum. 10 yıldır Eskişehir’deyim. Tezgahımda sattığım tüm sebzelerin üretim aşaması başından sonuna kadar bana ait. Her aşamada emeğim var. Durum böyle olunca tezgahımdaki ürünü de gönül rahatlığıyla satıyorum. Olabilecek en doğal şekilde üretiyoruz. Vatandaş birinci elden domates yiyebiliyor” diye konuştu.


Güncel 31.07.2021 13:14:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

2

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

3

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

4

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

7

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

9

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama