Bu görüntüler endişelendiriyor

Bu görüntüler endişelendiriyor

Bu görüntüler endişelendiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince Su Ürünleri Toptancı Halinin açılış toplantısında sosyal mesafe unutuldu. Korona virüste Tekirdağ’ın en yüksek riskli iller kategorisine yükselmesinden endişe ediliyor.
Çin’den dünyaya yayılan korona virüsün Türkiye’de görülmesinden bu yana 1 yıl geride kaldı. 1 yılı aşkın süredir ülke genelinde sıkı tedbirler uygulanamaya çalışılıyor. Tedbirlere rağmen zaman zaman korona virüsü önemsemeyen görüntüler de oluşuyor.

Endişe büyük
Korona virüsün yoğunluk gösterdiği Tekirdağ’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından Su Ürünleri Toptancı Hali yoğun bir kalabalık ile açılışı yapıldı. Açılışın yapıldığı salon hıncahınç doldurulurken, sosyal mesafe tamamen unutuldu. Açılıştaki kalabalık ve sosyal mesafeye dikkat edilmemesi sebebiyle şehirde korona vakalarının en yüksek riskli gruba yükselmesinden endişe ediliyor.


Güncel 12.03.2021 10:25:22 0
Anahtar Kelimeler: bu görüntüler endişelendiriyor

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: