Bükreş’te pandemi hastanesinde yangın: 4 ölü

Bükreş’te pandemi hastanesinde yangın: 4 ölü

Bükreş’te pandemi hastanesinde yangın: 4 ölü

Romanya’da pandemi hastanesinde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybederken, 120 hasta da tahliye edildi.
Dünya genelinde etkili olan korona virüs salgınında mücadele devam ederken, Romanya’dan korkutan haber geldi. Romanya’nın başkenti Bükreş’te bulunan korona hastalarının tedavi edildiği pandemi hastanesinde yangın çıktı. Sabahın erken saatlerinde çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. Kentin en büyük hastanelerinden biri olan Matei Bals Hastanesinde çıkan yangına ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Yardımcısı Raed Arafat, hayatını kaybedenlerin korona hastası olduğunu söyledi ve "Üç hasta olay yerinde, dördüncü kişi de tedavi sırasında hayatını kaybetti. Aynı hastanede bulunan 120 kişi de tahliye edildi” dedi.
Kasım ayında, korona virüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle hastalarının büyük bir kısmını koridorlarında tedavi etmiş ve bu görüntüler Romanya basınında yer almıştı.
Romanya’da bulunan başka bir hastanede de 14 Kasım’da yangın çıkmış, 10 kişi hayatını kaybetmişti.
Romanya’da korona virüs vaka sayısı 721 bin 513 olarak açıklanırken, 18 bin 105 kişi de hayatını kaybetmişti.


Yurt Dünya 29.01.2021 13:03:46 0

İlginizi Çekebilir

1

OSMANİYE’DE YOLCU OTOBÜSÜ TIR’A ÇARPTI: 7 ÖLÜ, 11 YARALI

2

Adana'da sahte ilaç ürettikleri iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı

3

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

4

Adana'da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

5

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

6

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

7

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

8

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

9

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

10

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti