Bünyan’da meslek lisesi öğrencileri, köy okullarında etkinlik düzenledi

Bünyan’da meslek lisesi öğrencileri, köy okullarında etkinlik düzenledi

Bünyan’da meslek lisesi öğrencileri, köy okullarında etkinlik düzenledi

‘Meslek Liseleri İlkokullara Hayat Olsun’ projesini başlatan Bünyan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bünyan Belediyesinin sağladığı araçlarla ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.
Hamideye Meslek Lisesi öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Yeni Süksün İlkokulu ve Köprübaşı İlkokulunda bulunan öğrencilere palyaço gösterisi, çeşitli oyun ve yüz boyama etkinliği yaptılar. İlkokul öğrencilerinin güzel bir gün geçirmesini sağlayan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli öğrenciler, kardeş okul öğrencilerine hikaye kitapları hediye ederek düzenlenen etkinliği taçlandırdılar.
Bünyan Hamidiye mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Karacabey, “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri çok daha mutlu etti. Çocuklarımızı ve insanımızı mutlu etmek okulumuzun misyonu haline gelmiştir. Bu etkinliğimizde de bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özkan Altun’a teşekkür ediyoruz " dedi.


Güncel 9.06.2022 16:43:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı