Burak Berk Kreşi ilk mezunlarını verdi

Burak Berk Kreşi ilk mezunlarını verdi

Burak Berk Kreşi ilk mezunlarını verdi

Nilüfer Belediyesi tarafından 2019 yılında hizmete açılan Burak Berk Kreşi ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen Bahar Şenliği’nde miniklere mezuniyet belgelerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem verdi.
Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi ilk kez mezuniyet heyecanı yaşadı. Düzenlenen yıl sonu etkinliğine Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de katıldı. 4-5-6 yaş gruplarındaki çocuklar sergiledikleri performansla büyük alkış alırken ortaya renkli görüntüler çıktı.
Törende konuşan Başkan Turgay Erdem, minik öğrencileri kutlayarak eğitim hayatlarında başarılar diledi. Başkan Erdem, Burak-Berk Kreşi’nin en kaliteli eğitim kurumlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Bu projemizi yaygınlaştırmak hedefindeyiz. Her yıl bir kreş açarak daha fazla alanda eğitim imkanı sağlayacağız. Çağdaş bir eğitim modeliyle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Bugün ilk mezunları verme heyecanı yaşıyoruz. Çocuklarımıza eğitim hayatları boyunca başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Turgay Erdem ve beraberindekiler miniklere mezuniyet belgelerini verdi.


Güncel 24.06.2021 14:10:12 0
Anahtar Kelimeler: burak berk kreşi ilk mezunlarını verdi

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi