Burak İnce, Altınordu’ya veda etti

Burak İnce, Altınordu’ya veda etti

Burak İnce, Altınordu’ya veda etti

Altınordu’dan Almanya’nın Arminia Bielefeld Kulübü’ne transfer olan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce, altyapı oyuncuları ve kulüp personeliyle vedalaştı.
Altınordu Futbol Kulübü, ocak ayı ortasında Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld’e transferi tamamlanacak 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce için bir veda klibi hazırladı.
Kulüp tarafından yapılan paylaşımda genç oyuncunun Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi’nde kaldığı oda, antrenman yaptığı sahalar, boş vakitlerini geçirdiği zamanlardaki oyun alanlarından görüntüler paylaşıldı. Burak İnce’nin Metin Oktay Yerleşkesi’nde antrenman yaptığı sahalarda Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) forma giyen genç oyuncuları izlediği anlar da klipte yer aldı. Klip oyuncunun kulüp personeli ile vedalaştıktan sonra Metin Oktay Yerleşkesi’nden ayrılması ile son buluyor.
Genç oyuncu, Kocaelispor ile oynanan karşılaşmada Altınordu formasını son kez giymiş ve takıma veda etmişti.
2019-2020 sezonunda 15 yaşındayken profesyonel olan Burak İnce, Altınordu formasıyla 71 resmi maçta 10 kez gol sevinci yaşarken, 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi.


Spor 23.12.2021 10:39:16 0
Anahtar Kelimeler: burak ince altınordu’ya veda etti

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

2

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

3

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

4

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

5

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

6

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

7

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

8

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

9

Adana'da trafik denetimi yapıldı

10

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu