Burdur'da şüphelileri kovalarken düşüp başını taşa çarpan polis şehit oldu

Burdur

Burdur'da şüphelileri kovalarken düşüp başını taşa çarpan polis şehit oldu

BURDUR (AA) - Burdur'da süphelileri kovaladigi sirada düserek basindan yaralanan polis memurunun sehit oldugu bildirildi.

Burdur Valisi Ali Arslantas, yaptigi yazili açiklamada, Il Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru Selcan Akbas'in (27) kent merkezinde devriye görevini yerine getirirken kovaladigi kisilerden birinin tekme atmasi sonucu dengesini kaybederek düsüp yaralandigini belirtti.

Akbas'in tedavi gördügü Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesinde 25 Haziran'da beyin ölümünün gerçeklestigini aktaran Arslantas, "Akbas, yasam destek ünitesine bagliyken 1 Temmuz günü sehit olmustur. Sehit polis memuru Selcan Akbas'a Allah'tan rahmet, yakinlari ve emniyet teskilatimiza bassagligi ve sabirlar diliyorum. Sehidin cenazesi bugün Bursa'nin Osmangazi ilçesinde ikindi namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan Pinarbasi Sehitligine defnedilecek." ifadelerini kullandi.

Polis memuru Selcan Akbas, 15 Haziran'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki Gençlik Parki'nda süpheli 2 kisiden sorgulama yapmak için kimliklerini istemis, süphelilerin kaçmasi üzerine arkalarindan kosan Akbas, kovaladigi kisilerden birinin tekme atmasi sonucu düsmüs ve basini kaldirim tasina çarparak agir yaralanmisti. Süphelilerden M.Y, savcilik sorgusunun ardindan serbest birakilirken, sulh ceza hakimligine çikarilan A.U. ise "memura görevini yaptirmamak" ve "kasten yaralama" suçlarindan tutuklanmisti. Polis memuru Akbas ise Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edilmisti.



Yurt Dünya 1.07.2020 15:32:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya doğal yaşam parkındaki hayvanlar sıcak havada buzlu meyve kokteyliyle serinliyor

2

Antalya'da kayıp doktor için arama çalışması başlatıldı

3

Silifke'de Çevre Koruma Haftası kapsamında öğrenciler çöp topladı

4

Mersin'de izinsiz kazı yapan 3 zanlı suçüstü yakalandı

5

Mersin'de 11 Haziran'da "Büyük Filistin Mitingi" yapılacak

6

Mersin'de devrilen tırda çıkan yangın söndürüldü

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan "yapay zeka" açıklaması:

8

Mersin merkezli 10 ilde dolandırıcılık yapan 6 zanlı tutuklandı

9

Mersin'de uyuşturucu operasyonlarında 5 zanlı tutuklandı

10

Antalya'nın nüfusu bayram tatilinde turistlerle iki katını aşacak