Burhaniye’de dondurucu soğuk cemaate engel olmadı

Burhaniye’de dondurucu soğuk cemaate engel olmadı

Burhaniye’de dondurucu soğuk cemaate engel olmadı

Burhaniye ilçesinde, dondurucu soğuğa rağmen camiler cemaatsiz kalmıyor.
İlçenin turistik semtindeki Ören Camii dondurucu soğuğa rağmen boş kalmıyor. Termometreler eksi 4’ü gösterirken, sabah namazına gelen vatandaşlar takdir topladı. Camiye gelirken her adıma sevap yazıldığına inanan vatandaşlar, cemaatle namazlarını kılıyor. Camiye gelen vatandaşlara teşekkür eden imam Kadir Özdemir, camiye gelmenin faziletini anlattı. Kadir Özdemir, “Bir kimse camiye gitme niyetiyle evinden çıktığında, attığı her adımda kendisine sevap yazılır, diğer adımıyla bir günahı silinir” diye konuştu.
Sabah namazını camide kılmaya gayret gösterdiğini anlatan Cengiz Orcan da, “Camimizin cemaati iyidir. Arkadaşlar arasında birlik ve beraberlik takdire şayan. Camide görmediğimiz arkadaşları arayıp soruyoruz” dedi.
Camiye daha çok yaya geldiğini anlatan Kemal İşi de, “Evimiz camiye epeyce uzak. Yürümeyi çok seviyorum. Onun için camiye yaya gelmeyi tercih ediyorum. Hocamızdan ve arkadaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.


Güncel 26.01.2022 14:02:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

2

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

4

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

5

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

7

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

8

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

9

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

10

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı