Bursa’da 2 gündür aranan yaşlı adamın şapkasına ulaşıldı

Bursa’da 2 gündür aranan yaşlı adamın şapkasına ulaşıldı

Bursa’da 2 gündür aranan yaşlı adamın şapkasına ulaşıldı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 2 günden beri haber alınamayan Fehmi Arık (72) için başlatılan arama çalışmalarında yaşlı adama ait olan şapkaya ulaşıldı.
İki günden beri kendisinden haber alınamayan Fehmi Arık için Mustafakemalpaşa ilçesinin Soğucak Mahallesi’nde arama çalışmalarında ilk gün sona erdi. Arama kurtarma çalışmalarının ilk günün son saatlerinde Fehmi Arık’a ait olan şapkaya ulaşıldı. Bugün sabah saatleri itibariyle şapkanın bulunduğu mermer ocakları bölgesinden başlayarak ekipler saha çalışmalarına yeniden başladı.
Bölgede rakımın yüksek olması ve yoğun sis çalışmaları zorlaştırırken, köpeklerin takibi sonucunda ilk ize ulaşılmış oldu. Şapkanın da bulunması sonrası çalışmaların 2. gününde Fehmi Arık’a ulaşılması bekleniyor.


Yurt Dünya 17.12.2020 10:51:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi