Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi

Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi

Bursa’da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi

Bursa’da sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 6 kişiden 2’si hayatını kaybederken, 4 kişinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Olay, sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi 9. Okul Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahte içki içen Şakir Ç. (56), Erol O. (56), Necip C. (60), Kamil C. (51), Mehmet K. (57) ve Fuat İ. (49) bir süre sonra fenalaştı. Şahıslar, kendilerini iyi hissetmemelerinin ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, fenalaşan kişileri Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şakir Ç. ve Erol O. hayatını kaybederken; zehirlenen 4 kişiden 2’sinin yoğun bakımda, diğer 2’sinin ise diyaliz merkezinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 14.11.2022 15:16:09 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı