Bursaspor taraftarından Başkan Erkan Kamat’a bir uyarı daha

Bursaspor taraftarından Başkan Erkan Kamat’a bir uyarı daha

Bursaspor taraftarından Başkan Erkan Kamat’a bir uyarı daha

Bursaspor Taraftar Grupları, Başkan Erkan Kamat’ın kongre kararı almamasıyla ilgili bildiri yayımlamaya devam ediyor. Bu kez de Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah), “Bazı haberleri şaşkınlık ve endişe içerisinde takip etmekteyiz. Bu şaşkınlık ve endişemizin nedeni, daha önce açıklanan tarihlerin halen yönetim kurulu karar defterinde yer almadığı ve pandemi nedeniyle kongrenin yapılamaması iddialarıdır” açıklamasını yaptı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da kongre heyecanı yaşanıyor. Ligde herhangi bir iddiası kalmayan yeşil-beyazlı takımda, yapılması planlanan ancak tarihi netlik kazanmayan Olağan Genel Kurul’la ilgili taraftarlar, Başkan Erkan Kamat’a uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Teksas’tan sonra bu kez de Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah) kamuoyuna şu açıklamayı yaptı:
“Bursaspor Kulübümüzün Olağan Kongre sürecine ilişkin kamuoyunda yer alan bazı haberleri şaşkınlık ve endişe içerisinde takip etmekteyiz. Bu şaşkınlık ve endişemizin nedeni, daha önce açıklanan tarihlerin halen yönetim kurulu karar defterinde yer almadığı ve pandemi nedeniyle kongrenin yapılamaması iddialarıdır. Bursasporumuzun geleceğine ilişkin zaman mevhumunun bu kadar değerli olduğu ve önem kazandığı bugün, Kamu Yararına Dernek statüsü ve tüzüğüne sahip kulübümüz için gerekliliklerin, ciddiyetle yerine getirilmesi hayati önem taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki, kanunlar çerçevesinde bağlayıcı unsurlara sahip tüzüğümüzün gerekliliklerinin eksiksiz şekilde yerine getirilmesi zaruri bir durumdur. Konu ile ilgili yetki sahibi tüm makam ve kamu mercilerini, belirsiz ve bulanık bir görüntüye sahip bu aşamada göreve davet ediyor, gerekliliklerin yerine getirilmesi için yeterli ortamın sağlanması adına desteklerini önemle rica ediyoruz.”


Spor 27.04.2021 12:01:23 0

İlginizi Çekebilir

1

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

2

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

3

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

4

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

5

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

6

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

7

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

8

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

9

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

10

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin