BUSKİ ekipleri Antalyalıların hizmetinde

BUSKİ ekipleri Antalyalıların hizmetinde

BUSKİ ekipleri Antalyalıların hizmetinde

Bursa’yı güçlü altyapıya kavuşturmak için yoğun çaba sarf ederken, farklı şehirlerde meydana gelen doğal afetler sonrası yaraların sarılması için canla başla çalışan BUSKİ ekipleri, Antalya’nın Kumluca ilçesinde de selin izlerini silmek için yoğun mesai harcıyor.
Yangın, sel, deprem ve heyelan gibi doğal afetlerde gerek müdahale ekipleri gerekse de sosyal destekler ile yardıma koşan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Marmaris’teki yangınlar ile Artvin ve Kastamonu’daki sel felaketlerinin ardından, şimdi de Antalya’da yaşanan sel felaketi üzerine BUSKİ ekiplerini bölgeye gönderdi. Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde sağanak yağışın ardından 497 araç, 100’ün üzerinde konut, bine yakın işyerinde hasar oluşurken; yaraların sarılması için ülke genelinde başlatılan seferberliğe BUSKİ de katıldı.
Kanal temizleme aracı ile Antalya’nın Kumluca ilçesinde çalışmalara başlayan BUSKİ ekipleri, tıkanan kanalları açmanın yanında su tahliye işlemlerine de destek vererek, bölgede hayatın bir an önce normale dönmesi yönünde gayret sarf ediyor.


Güncel 16.12.2022 12:17:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

2

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

3

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret

4

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

6

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

7

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

8

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

10

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi