Büyükçekmece E-5’te trafiği kilitleyen kaza

Büyükçekmece E-5’te trafiği kilitleyen kaza

Büyükçekmece E-5’te trafiği kilitleyen kaza

E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde yola dökülen yağ nedeniyle kayan bir araç bariyerleri kırarak durabildi. Kaza nedeniyle trafik iki yönlü durma noktasına geldi.
Kaza saat 12.30 sıralarında E-5 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yola başka bir araçtan dökülen yağ nedeniyle 34 CBU 329 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Beylikdüzü istikametinde seyreden araç, bariyerleri kırarak durabildi. Bariyerin Silivri istikameti trafiğine doğru düşmesiyle iki yönlü trafik yoğunluğu oluştu. Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ve yol bakım ekipleri bariyeri ve aracı kaldırarak trafiği açtı. Sürücünün yara almadığı kazada araç kullanılamaz hale geldi.
Kaza anını gören bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, "Dükkandaydık biz olayı gördük. Yağ dökülmüştü yerlere araba kaya kaya geldi" dedi.


Yurt Dünya 1.07.2021 14:28:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

2

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

3

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

4

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

5

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

6

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

7

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

8

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

9

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

10

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi: