Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, irişgit etkinliğine katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, irişgit etkinliğine katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, irişgit etkinliğine katıldı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, irişgit böreği etkinliğini görünce misafir oldu.

Onikişubat ilçesi İsmet Karaokur Bulvarında temaslarda bulunan Güngör, bir işletme önünde gerçekleşen irişgit etkinliğine katıldı, vatandaşlarla sohbet etti.

Burada yapılan mangalda irişgit böreğini tadan Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın mutfak kültüründe, bir anda sayılamayacak kadar fazla zenginliklerinin bulunduğunu ve irişgitin bunlardan birisi olduğunu ifade etti.

Tesadüfen buradan geçerken gördüğü irişgit mangalı etkinliğine katıldığını vurgulayan Güngör, "Bu irişgit bizde özellikle kış aylarında mangalı kayak merkezinde ziyaretçilerimizin en çok tercih ettiği eşsiz bir lezzet. Bugünde burada farklı olarak irişgitli börek yapılmış. Gayette başarılı bir lezzet olmuş, bunun seri üretimininde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hemşerilerimize de bu lezzeti tavsiye ediyorum." dedi.





Bölgeden 29.01.2022 19:49:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi