Büyükşehir Belediyesi, kaldırımlar ve çöp kovalarını yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi, kaldırımlar ve çöp kovalarını yeniliyor

Büyükşehir Belediyesi, kaldırımlar ve çöp kovalarını yeniliyor

MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Engelsiz Mersin’ için kaldırımları ‘engelsiz’ hale getirmeye devam ederken, yenileme yaptığı bölgelerdeki çöp kovalarını da yenileriyle değiştiriyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ‘Engelsiz Kaldırım’ çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından yıllardır yaşanan çökmeler nedeniyle bozulan ve engelli vatandaşların yürümekte zorlandığı kaldırımlar vatandaşların kullanımına uygun hale getirilerek yeniden düzenleniyor. Rampa ve hissedilebilir karo düzenlemeleri ile vatandaşların yaşamını zorlaştıran engeller ortadan kaldırılıyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri de caddelerdeki yenilenen kaldırımlara daha temiz çöp kovaları yerleştiriyor. Ekipler şimdiye kadar Cengiz Topel Caddesi, Kuvayi Milliye Caddesi ve Atatürk Caddesinde yer alan çöp kovalarını yeni askılı çöp kovaları ile değiştirerek vatandaşların kullanımına sundu. Çalışmalar, Mersin merkez ve ilçelerde tüm hızla sürüyor.


Güncel 14.05.2021 13:43:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da İskenderun-Topboğazı Otoyolu'nda çalışmalar sürüyor

2

Bucak'ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Türkiye Turizm Tedarik Akdeniz Buluşmaları Antalya'da başladı

4

Adana'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

5

Gençler, bowling il birinciliği müsabakasında yarıştı

6

Kış aylarında cilt kuruluğu ve egzama şikayetleri artıyor

7

Türkiye Sigorta'dan basketbola ilgiye yönelik araştırma

8

Luxera GYO 2026'da 4 yeni projeye başlayacak

9

Osmaniye’de ormanlarda gece denetimi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, esnafı ziyaret etti