Büyükşehir’den 146 havuza bakım

Büyükşehir’den 146  havuza bakım

Büyükşehir’den 146 havuza bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarında bulunun ve ekonomik ömrünü tamamlamış 146 havuzun izolasyon zafiyetini gidermek için çalışma başlattı.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü, Antalya genelinde bulunun süs havuzlarına yönelik çalışma başlattı. Güneş ışınları ve havuz içinde kullanılan kimyasallar nedeniyle zaman içinde izolasyon özelliklerini yitiren ve ekonomik ömrünü tamamlayan süs havuzları yenileniyor. 3 milyon 735 bin TL yatırım bedelli proje ile şehrin farklı noktalarında bulunan 146 havuzun izolasyon zafiyetleri giderilecek.

“Çatlaklar tespit edildi”
Bu kapsamda Kapalı Yol, Karaalioğlu Parkı içi ve Otogar Kavşağı’nda bulunan havuzlarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Karaalioğlu Parkı içerisindeki havuzun tadilat çalışmasında zemin ve duvar kaplamaları söküldü. Sökülen betonarme yapılarda büyük çapta, çatlakların olduğu tespit edildi.

“Mevcut yapıları bozulmuyor”
Ekipler, izolasyon kaplamalarını havuz kaplamalarının altına yaparak süs havuzlarının daha uzun ömürlü olmalarını sağlayacak. Süs havuzları mevcut yapıları bozulmadan yenilenmiş olacak. Çalışma kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki gösteri havuzu da yenilenecek.


Güncel 7.12.2021 13:15:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor