Büyükşehir’den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti

Büyükşehir’den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti

Büyükşehir’den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla yarıyıl tatili boyunca Çamlık’ta bulunan Millet Kütüphanesi’nde ücretsiz kafeterya hizmeti sunacak. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kafeteryaya giderek karınlarını doyurabilecek.
Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Alanı’nda oluşturduğu Balıkesir Millet Kütüphanesi’nde yarıyıl tatili boyunca öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti verecek. Öğrencilerin tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini teşvik etmek amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla uygulanmaya başlayan ücretsiz kafeterya hizmetinden öğrenciler, kütüphanenin açık olduğu saatler içerisinde faydalanabilecekler. Sabah 10 ile akşam 9 arasında hizmet veren Millet Kütüphanesi’nde, dünyanın dört bir yanından derlenen; bilim, edebiyat, tarih, kültür, sanat adına her türlü içeriğin yer aldığı 100 bin kitap, öğrencilerin faydalanması için raflarda bekliyor.
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Fırıntaş tarafından işletilen kafeteryada öğrencilere, yarıyıl tatili boyunca; tost, çay, kahve, meyve suyu, su, soda, kek, kurabiye, kraker ve kuru pasta ikramında bulunulacak.


Güncel 2.02.2022 13:46:28 0

İlginizi Çekebilir

1

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

2

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

3

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

4

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

5

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

6

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

7

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı

8

Adana'da "Geleceğin Liderleri Akademisi" eğitimi başladı

9

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi

10

Akbank gönüllülük projeleriyle gençleri ve çalışanları buluşturuyor