Çanakkale’de kaçak içki operasyonu:5 gözaltı

Çanakkale’de kaçak içki operasyonu:5 gözaltı

Çanakkale’de kaçak içki operasyonu:5 gözaltı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde gerçekleştirilen kaçak ve sahte alkol operasyonunda çok sayıda bandrolsüz alkol ve tütün ürünleri ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve istihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Biga ilçesinde şüphelendikleri bir araçta sahte- kaçak alkollü içki, etil-metil alkol suçlarına yönelik olarak arama gerçekleştirdiler. Yapılan aramalarda çok sayıda bandrolsüz alkol ve tütün mamulü ele geçirilince 3 iş yeri ve 2 depoya operasyon düzenlendi.
Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda; 609 litre kaçak alkollü içki, 2 bin 918 litre etil alkol, bin.943 adet kaçak sigara ve puro, 3 litre viski kiti ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kaçak içki ve tütün mamullerine el konuldu. Yürütülen soruşturma neticesinde 4 şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 1 şüpheli de adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 23.10.2020 18:36:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

3

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

4

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

8

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

9

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

10

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu