Çanakkale’de uyuşturucu operasyonlarına 16 tutuklama

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonlarına 16 tutuklama

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonlarına 16 tutuklama

Çanakkale’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 16 şüpheli tutuklandı.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik 4 Nisan-29 Mayıs tarihleri arasında 168 operasyon düzenledi. Operasyonlarda 180 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar çerçevesinde ayrıca hakkında yakalama emri bulunan 10 şüpheli ise yakalandı. Şüphelilerden 8’i cezaevine teslim edilirken, 2 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Operasyonlarda şüphelilerden 280 gram metamfetamin, 234 gram bonzai, 195 gram esrar, 85 gram skunk, 8 gram kokain, 4 gram eroin, 41 sentetik ecza, 17 ecstasy, 9 tabanca ile 139 mermi ve 4 hassas terazi ele geçirildi.


Güncel 31.05.2023 17:04:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

2

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

3

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

4

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

5

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

7

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

8

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

9

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

10

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı