Çanakkale’de vatandaşlar deprem bölgesine kan bağışlıyor

Çanakkale’de vatandaşlar deprem bölgesine kan bağışlıyor

Çanakkale’de vatandaşlar deprem bölgesine kan bağışlıyor

Çanakkale’de vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından kan bağışında bulunuyor.
Kızılay Kan Merkezi ile Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturulan mobil istasyonda vatandaşlar, deprem bölgesine gönderilmek üzere kan bağışı yapmak için müracaatta bulundu. Burada, kan vermek isteyen vatandaşlara çay ve kek ikram edildi.
Deprem bölgesine gönderilmek üzere kan bağışında bulunan Gamze Gezer, daha önceden de benzer kampanyalara kan bağışı yaparak destek verdiğini söyledi. Bu depremin bir felaket olduğunu belirten Gezer, "Yine bağış için buradayım, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum, ölenlere rahmet diliyorum. Çok büyük bir acı yaşadık. Tüm Türkiye aynı duyguları hissediyor. Çok büyük bir felaketin içindeyiz" dedi.
Kan bağışında bulunan Asuman Dilbaz ise, Türkiye’nin büyük bir felakettin geçtiğini belirtti. Herkesin elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığını kaydeden Dilbaz, "Yaralılarımıza Allah şifa versin, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ise başımız sağ olsun diyorum" diye konuştu.


Güncel 7.02.2023 12:38:15 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi