Çankaya Belediyesi’nin asfalt çalışmaları Çayyolu bölgesinde devam ediyor

Çankaya Belediyesi’nin asfalt çalışmaları Çayyolu bölgesinde devam ediyor

Çankaya Belediyesi’nin asfalt çalışmaları Çayyolu bölgesinde devam ediyor

Asfalt sezonunda kapsamında, Çankaya Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına Çayyolu bölgesinde devam ediliyor.
Pandemi sürecinde Çankaya Belediyesi tarafından 145 bin 500 tonluk asfalt hedefi doğrultusunda, sokakların asfaltlanmasına devam ediliyor. Asfalt üretim merkezinde kendi işçisi ile ürettiği asfaltı halkın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi tarafından, asfaltlama çalışmalarına Çayyolu bölgesinde sürdürülüyor. Yıl sonuna dek sürecek asfalt sezonunda program dahilinde çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi tarafından, pandemi sürecinde asfalt hedefine ulaşılması amaçlanıyor.
Göreve geldiği ilk günden bu yana Çankaya’da asfaltsız sokak kalmayacağını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her birinin iyi ki Çankaya’da yaşıyoruz demeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da ikinci dönemimizde rekor bir oyla bize olan güvenlerini gösterdiler. Bizler de onlara layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.


Güncel 12.06.2021 12:41:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı