CANSUYU SAĞLIKÇILARI UNUTMADI

CANSUYU SAĞLIKÇILARI UNUTMADI

Manisa CANSUYU içinde bulunduğumuz zorlu süreçte sağlık çalışanarını yalnız bırakmadı.

Manisa CANSUYU içinde bulunduğumuz zorlu süreçte sağlık çalışanarını yalnız bırakmadı. 

Cansuyu Manisa İl Başkanı Fatih Akova ve Akhisar Cansuyu temsilcisi gönüllüsü Erhan Çelik bu zor günlerde, görevleri başında canı pahasına mücadele veren çağlık çalışanlarının yalnız olmadıklarını ve her zaman yaptıklarının ve yapacaklarının unutulmayacağı hissini oluşturmak adına Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca ve İlçe Sağlık Müdürü Öznur Bambal’ı ziyaret ettiler. 

Ziyaretlerde Cansuyu Manisa İl Başkanı Fatih AKOVA, Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Covid-19 ile mücadele eden ve gece gündüz vatandaşın sağlığı için sahada olan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine çam sakızı çoban armağanı bir içimlik kahve ve çikolota hediye etti.

İl Başkanı Fatih Akova “Dünyayı tehdit aldına alan Covid-19 virüsünün ülkemizde de görülmesinden sonra Cansuyu olarak ihtiyaç yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak bu zorlu süreçte herkesin birbirinden kaçtığı bu dönemde canla başla verdiğiniz mücadeleden dolayı sizlere minnettarız. Pandemi sürecinde yeri geldi uyku nedir bilmediniz, istirahat nedir unutttunuz, İnşallah Devletimizin almış olduğu kararlar vatandaşımızın uyduğu yasaklar ve hele hele sizlerinde bu büyük gayretleri ile  inşallah zorlu süreç bitecek ve güzel, sağlıklı, huzurlu günleri hep birlikte  göreceğiz. Sizlere tekrar çalışmalarınızda başarılar dilerken bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz." dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Başhekimi Erol Karaca ise “Sizlere personelim, idarem ve şahsım adına yapmış olduğunuz ziyarettten ve hatır hediyelerinden dolayı teşekkür ederim. Hatırlanmak hakikaten insanı mutlu ediyor, tabi nefes aldığımız sürece yeryüzünde birer kahramanlar olması gerek. Örneğin savaş zamanında asker, polis ön alanda görev yapar, bizede bu süreçte bu görev düştü. Bizde canla başla ülke genelinde Sağlık Bakanımız ile birlikte Devletimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda hizmet veriyoruz. İnşallah bu zorlu günleri de hep beraber aşacağımızın kanaatimdeyim, tabi bizler birbirize kenetlediğimiz sürece başaramayacağız bir iş yoktur. Yeter ki birlik beraberlik içerisinde olalım. Bizlerde sizlere çalışmalarınızda başarılar diler, sağlıklı günler dileriz" dedi. 

Daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Öznur Bambal’ı da ziyaret eden Cansuyu ekibi Fatih Akova ve Erhan Çelik İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerininde unutulmadıklarını hissettirmek adına hediyelerini verip çalışmalarında başarılar dilediler.

Haber -Hasret Dilek Delier



Yurt Dünya 27.12.2020 14:05:00 0
Anahtar Kelimeler: CANSUYU SAĞLIKÇILARI UNUTMADI

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi

2

2 milyon liralık dolandırıcılık olayının şüphelisini yakalayan polisler ödüllendirildi

3

RoofStacks ve Fırat Üniversitesi'nden yeni nesil yazılımcı yetiştirme ve istihdam programı

4

OMSAN Lojistik Tanger Med benzeri liman kurmayı hedefliyor

5

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

6

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

7

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

8

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

9

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

10

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi