ISTANBUL (AA) - CarrefourSA, arabali açik hava sinemasinin ikincisini, Pepsi ve Çerezza sponsorlugunda 18 Haziran aksami Istanbul’daki Kozyatagi Carrefour AVM’nin otoparki düzenledi.
CarrefourSA'dan yapilan açiklamaya göre, haziran ayinda 200 TL ve üzeri alisveris yapip arabali açik hava sinemasina katilmak için SMS atan ilk 80 kisinin katildigi gecede basrollerini Ata Demirer, Demet Akbag ve Gonca Vuslateri’nin üstlendigi "Hedefim Sensin" filmi gösterildi. Film baslamadan önce izleyicilere ay çekirdegi ve gazli içecek ikram edildi.
- Sosyal mesafe kurallari ile açik hava sinemasi
CarrefourSA’nin arabali açik hava sinemasina katilan araçlar, sosyal mesafe ve hijyen kurallarina uygun olarak, içinde en fazla 3 kisi olmak kaydiyla alana alindilar. 65 yas üzeri müsteriler, bu yas grubuna uygulanan sokaga çikma yasagi sebebi ile etkinlige katilamazken alanda araç içinde maske takilmasi kurali uygulandi.