Çayırova Belediyesi, Teşvikiye Spor Kulübü’nü 79-73 mağlup etti

Çayırova Belediyesi, Teşvikiye Spor Kulübü’nü 79-73 mağlup etti

Çayırova Belediyesi, Teşvikiye Spor Kulübü’nü 79-73 mağlup etti

Türkiye Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda Çayırova Belediyesi, Teşvikiye Spor Kulübü’nü 79-73 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Caferağa Spor Salonu’nda kıran kırana geçen mücadelenin ilk yarısında skor üstünlüğü sürekli el değiştirdi. İlk periyot Çayırova ekibinin 24-19 üstünlüğüyle sona ererken, devreyi Teşvikiye ekibi 41-40 önde kapattı. Müsabakanın 3. periyodunda ise Çayırova Belediyesi oyuna ağırlığını koyarak 7 sayı fark açtı. Final periyodunda da üstünlüğünü koruyan Çayırova Belediyesi, 79-73 galip ayrılmayı başardı.
Mücadeleyi, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı (ÇESK) Hasan Akan, Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu ve kulüp yöneticileri de takip etti. Çayırova Belediyesi sıradaki maç olan 12. hafta mücadelesinde ise 4 Şubat Cumartesi günü Nazilli Belediyesi ile evinde karşılaşacak.


Spor 30.01.2023 11:46:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi