Çayırovalı Yaşar Efe Altıntaş Boksta Türkiye 2.si oldu

Çayırovalı Yaşar Efe Altıntaş Boksta Türkiye 2.si oldu

Çayırovalı Yaşar Efe Altıntaş Boksta Türkiye 2.si oldu

Çayırova Belediyesi sporcusu Yaşar Efe Altıntaş, Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında, ağırsıklette Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası 903 sporcunun katılımıyla Kırıkkale’de düzenlendi. Çayırova Belediyesi’ni İsmail Vinçoğlu, Enes Köroğlu, Adem Şimşek ve Yaşar Efe Altıntaş temsil etti. Düzenlenen turnuvaya 2. turda İsmail Vinçoğlu, 3.turda ise Adem Şimşek veda etti. Finallere çıkmaya hak kazanan yarışmacılardan Enes Köroğlu çeyrek finalde rakibine mağlup olurken, Yaşar Efe Altıntaş çeyrek final ve yarı finalde rakiplerine şans tanımadı ve adını finale yazdırdı. Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Sporcusu Yaşar Efe Altıntaş finalde rakibi ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta maçta rakibine mağlup olarak Türkiye ikincisi olan Altıntaş, gümüş madalya aldı.

Kickboks takımı Kütahya’ya gitti
Öte yandan Çayırova Belediyesi kickboks takımı 5-7 Ağustos tarihlerinde Kütahya’da yapılacak 100.Yıl Zafer Kupası Kickboks Şampiyonası için Kütahya’ya hareket etti. 5 erkek 3 kız sporcu olmak üzere toplamda 8 sporcu şampiyonada Çayırova Belediyesi’nin başarısı için ter dökecek.



Spor 4.08.2022 23:01:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor