Çaykur Rizespor, Remy’i kadrosuna kattı

Çaykur Rizespor, Remy’i kadrosuna kattı

Çaykur Rizespor, Remy’i kadrosuna kattı

Çaykur Rizespor, Fransız forvet Loic Remy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Remy, "Fenerbahçe ile görüştük. Burada olduğum için çok mutluyum. Her şeyimi bu kulübe vereceğim" dedi.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fransız golcü Loic Remy’i renklerine bağladı. Rizespor Başkanı Hasan Kartal’ın da katıldığı törende 33 yaşındaki futbolcu 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Karadeniz ekibi, resmi sitesinden Remy transferi hakkında şu açıklamayı yaptı:
"Loic Remy geçtiğimiz sezon Fransa liginde Lille forması giymişti. Dünya Kupası dahil Fransa A milli takımı ile 31 maçta 7 gol atan yeni transferimiz Remy; sayısız başarı ve kupanın yanında Chelsea ile bir Premier League, Olympique Lyon ile iki Fransa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Liginde 26 maçta 9 gol atan Loic Remy; kariyeri boyunca resmi maçlarda 138 gol attı. Remy’nin kulübümüze hayırlı olmasını diliyor kendisine hoş geldin diyoruz."

Remy: "Fenerbahçe ile görüştüm ama burada olmaktan mutluyum"
İmza töreninde konuşan Remy, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum. Her şeyimi bu kulübe vereceğim. Burada zevkle oynayacağım. Beklentilerin farkındayım. Zoru seviyorum. Başarı için zorun olması gerekiyor. Yusuf ve Zeki’nin de fikirlerini aldım buraya gelmeden önce. Başka bir kulüple görüşüyordum ancak buraya gelmeye karar verdim. Evet Fenerbahçe ile görüştük, başka takımlar da vardı. Türk halkı çok sabırlı. Bunu burada gördüm. Bu kararı almamda bu durum da çok etkili oldu" açıklamalarını yaptı.
Rize Başkanı Kartal ise ""Loic Remy’nin ailesiyle Rize’de güzel bir hayatı olacak. Burada çok başarılı olacak. Biz iyi bir kulübüz. Başarılı olacağız. 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah 3 yıl burada kalacak" ifadelerini kullandı.


Spor 28.08.2020 17:48:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor