ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'da gelecek sezon hedefi "zirveye" oynamak

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'da gelecek sezon hedefi "zirveye" oynamak

MERSIN (AA) - MUSTAFA ÜNAL UYSAL - Herbalife Nutrition Kadinlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin Yenisehir Belediyespor'un kulüp baskani Ali Adalioglu, gelecek sezon üst siralar için mücadele edecek iyi bir takim olusturmak istediklerini söyledi.

Adalioglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nde sezonun açilacagi tarihin henüz belirlenmedigini animsatti.

Bu süreçte kulüp olarak çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden Adalioglu, takim olarak sezon hazirliklarina kisa süre içerisinde baslayacaklarini dile getirdi.

Adalioglu, iyi bir takim olusturmayi amaçladiklarini vurgulayarak, söyle konustu:

"Gelecek sezon hedefimiz ligde üst siralarda mücadele edecek iyi bir takim olusturmak. Türk oyuncularla ilgili çalismalarimiz sürüyor. Dis transferde sürpriz isimlerimiz var. Yavas yavas bunlar belirlenmeye basladi. Bu transferlerle Mersinli basketbolseverlere çok iyi bir takim izletme sansi yakalayacagiz."

Sezona, basantrenör Ceyhun Yildizoglu ile devam edeceklerini belirten Adalioglu, altyapi için yapacaklari çalismalarla Türk basketboluna önemli isimler kazandiracaklarini aktardi.


- Altyapi çalismalari


Adalioglu, gelecek sezon altyapiya her zamankinden daha çok önem vereceklerini anlatarak, sunlari kaydetti:

"Ceyhun Yildizoglu hocamiz altyapi ve Türk oyunculara önem veriyor. O konuda kendimize bir yol haritasi belirledik ve o sekilde ilerleyecegiz. Gelecek sezon altyapiya çok önem verecegiz. Yetenekli sporcular yetistirmeye çalisacagiz. Yapimi devam eden bir spor salonu var. Modern araç ve gereçlerle donatilacak. Sporcu gelistirme açisindan önemli. Bu, Mersin'deki yetenekli gençlerin iyi bir yere gelmesinde önemli bir unsur olacak, Türk basketboluna da katki sunacaktir."

Adalioglu, takimdaki bazi sporcularin bireysel çalismalarinin devam ettigini, kisa süre içerisinde de takim olarak sezon hazirliklarina baslayacaklarini sözlerine ekledi.



Bölgeden 17.06.2020 11:24:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 46 parça ele geçirildi

2

Payas'ta hurdalıkta çıkan yangın söndürüldü

3

Karaisalı'da "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" sergisi açıldı

4

Hatay'da park halindeki 5 otomobil yandı

5

Adana'da İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki gösterildi

6

Hatay'da bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kamerasında

7

İskenderun'da üniversite öğrencilerinden mezuniyet töreninde İsrail'e tepki

8

Hatay'da şok uygulamalarda aranan 8 şüpheli yakalandı

9

Hatay'da evinde uyuşturucu bulunan şüpheli gözaltına alındı

10

Adana'da kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 7 hükümlü yakalandı