Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Çetin koltuğunu madalyalı başkanlara bıraktı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel çocuklar Mehmet Çağlar Pekar ve Selinnaz Özcan’a bıraktı. Basketbol ve yüzmede madalyaları bulunan özel çocuklar koltuğa oturur oturmaz yeni spor sahaları yapılmasını ve kurslar açılmasını istedi.
Başkan Soner Çetin’in koltuğuna Başkan olarak Mehmet Çağlar Pekar (12) ve Başkan Yardımcısı olarak da Selinnaz Özcan (12) oturdu. Soner Çetin’in koltuğunu devrettiği özel çocuklar yeni spor alanları ile basketbol ve yüzme kursları açılmasını ilk talimat olarak verdi.
Ziyarette çocuklar ayrıca Başkan Soner Çetin’e kendi yaptıkları resimleri hediye ettiler. Başkan Çetin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Ne büyük bir lidere sahibiz ki çocuklarımıza böylesi önemli bir günü bayram olarak armağan etmiş. Ne kadar övünsek azdır” dedi.
Özel çocukların anneleri Nur Pekar ve Dilek Özcan da kendilerini kabul ettiği için Başkan Soner Çetin’e teşekkür ettiler.


Güncel 22.04.2021 14:48:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi