CEVDETİYE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

CEVDETİYE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cevdetiye Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Basri Doğan ve Müdür Yardımcısı Mulla Katık'ın da yer aldığı ziyarette Vali Coşkun, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
Vali Coşkun, ilk olarak Okul Müdürü Fuat Oflaz'dan bilgi aldı. Oflaz, okulun 720'si misafir öğrenci olmak üzere 825 öğrencisi bulunduğunu ifade ederek, 39 öğretmen ve 3 idareci ile eğitim verdiklerini kaydetti.
Sınıflara giren Vali Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere derslerine sıkı çalışmalarını tavsiye eden Vali Coşkun, hayatta sağlayacakları başarı için iyi bir eğitimin çok önemli olduğunu söyledi. İlimizde eğitim kalitesini daha da artırmak için gayret gösterdiklerini de ifade eden Vali Coşkun, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Ardından okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Coşkun,  okullardaki eğitim faaliyetlerini yerinde görmek ve varsa sorun ya da ihtiyaçları tespit etmek amacıyla zaman zaman okulları ziyaret ettiğini ifade ederek, ilin eğitimdeki başarısının daha da artması için okul idarecileri ve öğretmenlerle istişarede bulunmaya önem verdiklerini belirtti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Evlatlarımızın, en iyi eğitimi almalarını, geleceğe daha iyi hazırlanmalarını hedefliyoruz. Bu konuda hepimiz gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızın geleceği için fedakârca çalışan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Coşkun, tüm öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerine başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 8.11.2019 14:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor