CHP salonlara sığmadı: “chp gümbür gümbür iktidara yürüyor” mesajı

CHP salonlara sığmadı: “chp gümbür gümbür iktidara yürüyor” mesajı

CHP salonlara sığmadı: “chp gümbür gümbür iktidara yürüyor” mesajı

HABER:SERKAN TALAN-OSMANİYE

Osmaniye’de Cumhuriyet Halk partisi (CHP) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde partililer salona sığmadı.  Yapılan konuşmalarda “İktidara yürüyoruz. CHP gümbür gümbür geliyor” mesajları verildi.  Katılımcılar tarafından “CHP’nin iktidara yürüyüş yemeği” olarak değerlendirildi.  Program Kuran’ı kerim tilaveti ve yapılan dualar eşliğinde başladı.

Osmaniye CHP il örgütü tarafından Gala tesislerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Gaziantep Milletvekili Dr Bayram Yılmazkaya, Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, çevre il ve ilçelerin parti başkanları Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve İyi Parti il ve ilçe başkanları katıldı.

Program Tahsin Çetin tarafından okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ve ardından yapılan dualar eşliğinde başladı. Cumhuriyet konulu slayt gösterisi sonrası açılış konuşmasını CHP Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Özgan yaptı.  Daha sonra kürsüye çıkan Mehmet Aşık salondaki kalabalığa işaret ederek ülkenin iyi yönetilmediğini CHP’nin gümbür gümbür iktidara doğru yürüdüğünü kaydetti.

“SENİN OĞLUN BEDELLİ YAPIYOR ÇÜRÜK RAPORU ALIYOR GARİBANIN OĞLU ŞEHiT OLUYOR”

Yemeğe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Düziçi’ndeki şehit üzerinden başladığı konuşmasında şunları söyledi:

 “Şehitler gariban yerlerden çıkıyor. Maraş’tan, Adana’dan, Hatay’dan, Osmaniye’den çıkıyor. Garibanlar ekmek için zor şartlarda vatanı korumak için görev yapıyorlar. Devleti yönetenlerin çocuklarından şehit göremezsiniz. Tayyip Erdoğan’ın bir oğlu bedelli askerlik yaptı bir oğlu çürük raporu aldı. Lafa gelince milliyetçiyim diyor. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu da bedelli askerlik yapabilirdi ama o aslanlar gibi askerliğini yaptı”

“EKONOMİ ÇOK KÖTÜ İNSANLAR EKMEĞE MUHTAÇ HALE GELDİLER”

Daha sonra ki konuşmasında ekonomideki kötü gidişata değinen Öztunç konuşmasına şöyle devam etti:

“Ekonomin çok kötü insanlar ekmeğe muhtaç hale gelmişler. Her şeye zam geliyor. Dolar 10 lirayı buldu. Bu kadar beceriksiz yönetim ülkeyi uçuruma götürüyor. Sadece kendi çıkarı için ülke bu hale geldi. Düzelmesi için önerilerde bulunuyoruz. Bize bu aklı kendinize saklayın diyor” .

“FISTIK FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ GİRDİ MALİYETLERİ ARTI BU MU SENİN ADALETİN ERDOĞAN”

Konuşmasında ekonominin kötü gidişatı ile ilgili yer fıstığı üzerinden eleştirilerde bulunan Ali Öztunç “Geçen yıl yer fıstığı 10-11 liradan satılırken bu yıl 5-6 liradan alıcı buluyor. Gübreye, ilaca, mazota ne kadar zam geldi geçen yıldan bu yana. Girdi maliyetleri artarken fıstık fiyatı yarı yarıya düştü. Bu mu senin adaletin Tayyip Erdoğan” dedi.

“ÖMRÜNDE KAZANDIĞIN BÜTÜN PARAYI TOPLASAN BİR GEMİ ALAMAZSIN BU SERVET HELAL Mİ”

Tayyip Erdoğan’ın 5 kuruş masrafı olmadığını aktaran Öztunç “Sarayda yaşıyor. Geçmişten bugüne aldığı kazandığı paralara hiç dokunmasa bunu bankaya koysa faize verse o paralarla bir tane gemi alamaz. Çocuklarının o kadar çok gemisi var. Bu servet helal mi? Helal değil arkadaşlar. “ ifadelerini kullandı.

“MİTİNGLERİ İLGİ GÖRMÜYOR ARTIK GELİYOR GELMEKTE OLAN”

Tayyip Erdoğan’ın gittiği yerlerde itibar göremediğini aktaran Ali Öztunç “Eskiden Erdoğan’ı yaptıkları mitinglerde on binler karşılardı. Geçen Maraş’a geldi vallahi de billahi de 2 bin kişi yoktu. Katılanların çoğu da belediye görevlisiydi. Gidiyorlar. Geliyor gelmekte olan. Millet ittifakıyla iktidara doğru yürüyoruz” diye konuştu.

Yemekte Ali Öztunç’a Osmaniye Tanıtma Derneği adına Avukat Ahmet Salgut tarafından fıstık maketi hediye edildi.

Yemekte konuşan Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü ise “Biz iktidara doğru yürüyoruz. Ülkeyi bu iktidar yönetemiyor. Ülkeyi karış karış geziyoruz milletvekili arkadaşlarımızla. Geçen gün Rize’deydik. Rize’de oyumuz artıyor. Bu iktidarı alaşağı edeceğiz inşallah ilk seçimde” ifadelerini kullandı.

Yemekte Adana Milletvekili Ayhan Barut, Gaziantep Milletvekili Op Dr Bayram Yılmazkaya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş birer konuşma yaptılar.

 

 

 



Osmaniye 27.10.2021 09:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de aranan firari hükümlü yakalandı

2

Osmaniye'de genç avukata silahlı saldırı

3

Osmaniye'de 13 düzensiz göçmen yakalandı, 3 göçmen kaçakçısı tutuklandı

4

Osmaniye'de motosiklet hırsızlığı zanlısı yakalandı

5

Çocuklarını trafik kazasında kaybeden aileden sürücünün serbest bırakılmasına tepki

6

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 11 zanlı tutuklandı

7

Osmaniye yer fıstığı AB tescili için gün sayıyor

8

Osmaniye Lezzet Festivali Sona Erdi

9

Osmaniye Belediyesi’nin asfalt çalışmaları sürüyor

10

Osmaniye’de, Engelliler Farkındalık Yürüyüşü