CHP'li Başarır'dan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in tutuklanmasına tepki

CHP

CHP'li Başarır'dan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in tutuklanmasına tepki

ANTALYA - CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in "rüşvet" soruşturması kapsamında tutuklanmasına tepki gösterdi.

Partisinin Antalya İl Başkanlığınca Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen mitingde toplanan partililere seslenen Başarır, ortada Muhittin Böcek'in tutuklanmasını gerektiren bir suçun bulunmadığını öne sürdü.

Başarır, Muhittin Böcek'in Kovid-19 döneminde 108 gün entübe edildiğini ifade ederek, "Ölümle yaşam arasında gitti, geldi. O gün de hastane önünde toplandınız, dualar ettiniz. Allah, onu Antalya'ya, sizlere bağışladı ama şimdi ciddi tedavi görmesine, dönem dönem solunum sıkıntısı yaşamasına, bunu mahkemeye söylememize rağmen onu cezaevine attılar. Bu meydan boş kalmasın. Bugün çok kıymetli Belediye Başkanımız, evladınız Muhittin Böcek ile görüştüğümde 'Hizmetler aksamasın, arkadaşlarımız halka dokunmaya devam etsin, yakında geleceğim' dedi." diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da dün tutuklanan Muhittin Böcek ile cezaevinde görüşme yaptıklarını, moralinin yerinde olduğunu aktardı.

Yaklaşık bir saat süren mitingde, Muhittin Böcek’in cezaevinden gönderdiği mesaj partililere okundu.

Programa, CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Aykut Kaya ve Mustafa Erdem, ilçe belediye başkanları da katıldı.



Politika 7.07.2025 00:57:48 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı