Çiftçi, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları mecliste anlattı

Çiftçi, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları mecliste anlattı

Çiftçi, deprem bölgesinde yapılan çalışmaları mecliste anlattı

Çayırova Belediyesi’nin mart ayı olağan meclis toplantısında söz alan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, deprem bölgesinde yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Çiftçi, "Depremden hemen sonra Çayırova Belediyesi olarak da hızlı bir şekilde deprem bölgesine intikal ettik. Yaraları sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Çayırova Belediyesi’nin mart ayı olağan meclis toplantısında, deprem felaketi sebebiyle yaşamın yitiren vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Toplantıda söz alan Başkan Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi’nin afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin meclis üyelerini bilgilendirdi. Çiftçi, "Ülkemizde meydana gelen deprem hepimizi derinden üzdü. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemiz bir deprem bölgesi. Fay hatlarının bulunduğu bir coğrafyada yaşıyoruz ve geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkemizde depremler olacak. Depreme hazırlıklı olmalıyız. Depremden hemen sonra Çayırova Belediyesi olarak da hızlı bir şekilde deprem bölgesine intikal ettik. Yaraları sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Başkan Çiftçi’nin konuşmasından sonra Çayırova Belediyesi’nin deprem bölgesinde yaptığı çalışmaları anlatan video izlendi. Gündem dışı söz alan meclis üyeleri, asrın felaketi ile ilgili üzüntülerini ve önerilerini dile getirdi. Gündemde yer alan 3 madde de görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı.


Güncel 2.03.2023 10:18:24 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi