Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Cinayet şüphelileri, tanımadıkları midibüs şoförünü para karşılığında öldürdü

Diyarbakır’da 4 Kasım’da öldürülen midibüs şoförü cinayetinin azmettiricisi olduğu değerlendirilen şahıs ve kiralık katil şüphelileri adliyeye sevk edildi.
Diyarbakır’a 4 Kasım’da Muş’tan gelen Midibüs Şoförü Mehdi Balkaya, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu şüpheliler R.T., S.M. ve azmettirici olduğunu değerlendirdikleri M.G.’yi tespit etti.
Çalışmalarda, olayın daha önceden başlayan bir husumete dayandığı belirlendi. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda suçlamaları kabul etmeyen azmettirici M.G.’nin cinayeti planladığı; silah temini, para alışverişi gibi durumları gerçekleştirdiğinin tespit edildiği kaydedildi. M.G. polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde Muş’ta yakalandı.
Emniyet işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden R.T., ’pişman ve üzgün’ olduğunu belirtti.


Yurt Dünya 7.11.2022 18:02:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi