Çocuk, genç, yaşlı demeden günlerdir süren yıkımı izliyorlar

Çocuk, genç, yaşlı demeden günlerdir süren yıkımı izliyorlar

Çocuk, genç, yaşlı demeden günlerdir süren yıkımı izliyorlar

Diyarbakır’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Galeria İş Merkezi ve üstündeki sitenin yıkımı devam ediyor. Çocuk, genç, yaşlı demeden vatandaşlar, günlerdir süren yıkımı izliyorlar.
Diyarbakır’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Galeria İş Merkezi ve üstündeki sitenin yıkımı, içeride kedilerin olduğunun tespit edilmesi üzerine durdurulmuştu.
Kediler geçtiğimiz günlerde sağ olarak kurtarılıp sahiplerine teslim edilirken, yapının bir süre yıkımına ara verildi. Cumartesi günü bazı vatandaşlar izinli ve kontrollü bir şekilde yapıdan ziynet ve manevi eşyalarını çıkardı.
Günlerdir yıkım sürerken; çocuk, genç, yaşlı demeden vatandaşlar, heyecan ve merakla yıkımı izleyip telefonla kayıt altına alıyor.
Öte yandan, yıkımın devam ettiği yapıda 89 kişinin cansız bedeni çıkartılmıştı. 4 bloktan 2’si tamamen yıkılırken, geri kalan ikisinden birinde yıkım çalışmaları devam ediyor.


Güncel 10.03.2023 17:48:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

2

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

3

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

4

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

5

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

6

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

7

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

8

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

9

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

10

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi