Çocuk oyun otobüsünde, Cumhuriyet bayramı etkinlikleri

Çocuk oyun otobüsünde, Cumhuriyet bayramı etkinlikleri

OSMANİYE Belediyesi’nin çocuklar için özel hazırlattığı oyun otobüsü, Cumhuriyetin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında, buluşmaya devam ediyor. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik etkinliklerin düzenlendiği otobüsün konukları, depremde hasar gören ve farklı bir okulda eğitim göreb Dereobası İlkokulu öğrencileri oldu.
Fakıuşağı Mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Şahin “Dedekorkut” ilkokulu binasında eğitimlerine devam eden Dereobası İlkokulu öğrencileri, oyun otobüsü içerisinde çeşitli aktivitelerle gönüllerince eğlenip Cumhuriyet temalı resimler yaptılar. Otobüs içerisinde oluşturulan Cumhuriyet köşesinde çizdikleri resimleri sergileyen öğrenciler, mutluluklarını ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.
Çocuk oyun otobüsünün okullarına gelerek çocukların mutluluklarına şahit olan veli, öğretmen ve okul idarecileri de, Cumhuriyetin 100’üncü yılı temasıyla öğrencilere anlamlı bir gün yaşatarak farkındalık oluşturan Osmaniye Belediyesi’ne ve oyun otobüsü ekibine teşekkürlerini ifade ettiler. Aktiviteler sonunda Osmaniye Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine boya kalemleri ve resim defteri hediye edildi. Osmaniye Belediyesi Çocuk Oyun Otobüsü, şehir merkezinde ve merkez köy okullarında eğitim-öğretim gören öğrenciler için aralıksız etkinliklere devam edeceği kaydedildi.



Osmaniye 20.10.2023 16:54:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi