Çocuklar ağızlarında yumurta taşıdı, halat çekme yarışı yaptı

Çocuklar ağızlarında yumurta taşıdı, halat çekme yarışı yaptı

Çocuklar ağızlarında yumurta taşıdı, halat çekme yarışı yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yaz Kur’an kursunda düzenlenen veda etkinliğinde öğrenciler çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışı etkinlikleriyle gönüllerince eğlendi.
Manavgat Salkımevler Camii’nde 5 Ağustos tarihinde başlayan yaz Kur’an kursunun 20 Ağustos’ta sona ermesi nedeniyle veda etkinliği düzenlendi. Cami avlusunda düzenlenen etkinlikte çocuklar piknik yaptıktan sonra çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışı yaptı. Yaz Kur’an kursu veda etkinliğinde çocuklar gönüllerince eğlenirken, Kur’an öğrenen çocuklara ise Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Kur’an-ı Kerim hediye etti.
Manavgat’ta yaklaşık 4 bin çocuğun 264 camii ve Kur’an kursunda eğitim gördüğünü ifade eden İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, “Bu yıl da her yıl olduğu gibi milyonlarca öğrencimiz, Camii ve Kur’an kurslarımızda yaz Kur’an kursu için geldiler. İlçemizde de yaklaşık 4 bin öğrenci 264 Camii ve Kur’an kursunda öğrenim gördü. Özellikle dini bilgiler, peygamber efendimizin hayatı, Kur’an okuma, milli ve manevi değerlerimizi öğrenme noktasında güzel hizmetler oldu. 5 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an kurslarımız 20 Ağustos tarihinde sona erecek. Bugün de Salkımevler Camii’nde kursumuzun sona ermesi nedeniyle Selami Hacet hocamızın önderliğinde etkinlikler düzenlendi. Çocuklarımız piknik yaptılar, şimdi de oyunlar oynuyorlar. Çok şükür halkımızın yaz Kur’an kurslarına teveccühü çok yüksek. Biz de bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Çünkü bu kurslarımız çok önemli. Halkımızın genel itibariyle dini bilgilerini öğrendiği en önemli yerlerden birisi Yaz Kur’an kurslarıdır” dedi.


Güncel 18.08.2021 11:08:33 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

5

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

6

Antalya'da toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü

7

Siemens ve ENKA İnşaat'tan veri merkezi işbirliği

8

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlı tutuklandı

9

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili çaldı

10

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi