Çocuklar ''Şirinler Tiyatrosu'' İle Doyasıya Eğlendi

Çocuklar

Osmaniye Belediyesi tarafından ulusal düzeyde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kitap Fuarı’na katılım gösteren çocuklar “Şirinler Çocuk Tiyatrosu” ile doyasıya eğlendi.

Osmaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde ulusal düzeyde düzenlenen 7’nci Kitap Fuarı, üçüncü gününde çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bin 200 metrekare fuar alanı ve 200 metrekare söyleşi salonuyla Cumhuriyet Meydanı’nda kitapseverlere hizmet veren Osmaniye Belediyesi Kitap Fuar’ında çocuklar da unutulmadı. Çocuklara özel olarak hazırlanan etkinlikler çerçevesinde “Şirinler Çocuk Tiyatrosu” tiyatro sever çocuklar için sahnelendi. Şirinlerin baş düşmanı ve şirinlerin varlığından haberdar olan tek kişi Gargamel ile şirinler arasında geçen heyecan dolu yaşantıyı konu alan tiyatro da çocuklar keyifli anlar yaşadı. Zaman zaman çocuklarında tiyatroya dahil olduğu etkinlikte Osmaniye Belediyesi personelleri tarafından dağıtılan balonlarda renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Oyunun sonunda tiyatroya katılım gösteren çocuklar günün anlam ve önemini ölümsüzleştirmek adına tiyatro ekibiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



Osmaniye 27.11.2023 00:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret