Çocuklardan Vali Çelik’e oyun parkı ve futbol sahası teşekkürü

Çocuklardan Vali Çelik’e oyun parkı ve futbol sahası teşekkürü

Çocuklardan Vali Çelik’e oyun parkı ve futbol sahası teşekkürü

Kütahya merkez Yenice köyünde yaşayan çocuklar, Vali Ali Çelik’i ziyaret ederek köylerine yapılan oyun parkı ve futbol sahası için teşekkür ettiler.
İlkokul 2 ve 4. sınıf öğrencilerin oluşan çocuklarla sohbet eden Vali Ali Çelik, oyun parkı ve sahanın İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yapıldığını belirterek “Devletimiz, sizlerin yüzünde tebessüm olmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak için elindeki tüm imkânları kullanıyor. Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuz” dedi.
Çocuklar, geleceğe dair hayal ve hedeflerini de soran Vali Çelik’e öğretmen, din görevlisi ve polis olmak istediklerini söylediler.
2. sınıf öğrencisi Berat ise polis olmak istediğini ancak Vali Ali Çelik’i tanıyınca fikir değiştirdiğini artık vali olmak istediğini söyledi. Aldığı cevaptan mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Çelik, “İyi bir vali olacağına inanıyorum” dedi.
Çocukların, “Valinin görevi nedir?” sorusuna verdiği cevaplar ise hem güldürdü hem de şaşırttı. Aziz, “Herkese iyi davranmak” derken, Gamze ise “Okul ve park yaptırmak” diye cevap verdi.
Öğretmenlerinin çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle ziyarete gelemediğinin söylenmesi üzerine öğretmeni telefonla arayan Vali Çelik, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.
Ziyarette çocukların son isteği ise oyun havası oynamak oldu. Çocukları kırmayan Vali Çelik, istedikleri şarkıyı açarak oyunlarına alkışlarıyla destek verdi. Unutulmaz bir gün yaşadığını söyleyen Mustafa, “Seni unutmayacağız vali amca” diyerek teşekkür etti.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette çocuklara köy muhtarı Muzaffer Doymaz eşlik etti.


Güncel 14.12.2022 12:52:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu