Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesine saldıran şahıs tutuklandı

Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesine saldıran şahıs tutuklandı

Çocuklarının gözü önünde eski eşi ve ailesine saldıran şahıs tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde boşandığı eşi ve çocuklarının yaşadığı eski kayınvalidesi ve kayınbiraderinin evine bıçakla girip üç kişiyi yaralayan şahıs, çıkarıldığı adliyede tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, hakkında uzaklaştırma kararı olan ve daha önce iki kez bu kararı ihlal eden ve defalarca eski eşine şiddet uyguladığı iddia edilen Hasan U. (42) boşandığı karısını ve karısının annesi ile erkek kardeşini çocuklarının gözü önünde bıçaklamıştı. Hasan U. Temmuz ayında da çocuklarının yaşadığı evi benzinle kundaklamış ve denetimli serbestlik ile salıverilmişti.
Eski kocası ve üç çocuğunun babası tarafından saldırıya uğrayan F.Ö. (31) tedavi gördüğü Marmaris Devlet Hastanesi’nden taburcu edilirken, annesi ve erkek kardeşinin tedavilerinin devam ettiği, çocukların annelerinin yanında kaldığı ve sosyal hizmetler birimi tarafından psikolojik destek sağlanacağı bilgisi edinildi.
Saldırgan eski koca Hasan U.’nun tutuklandığı davada gözaltına alınan kardeşleri K.U. ve H.U. ise sorgulandıkları savcılık makamından serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 1.02.2022 19:35:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

2

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

3

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

4

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

5

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

6

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

7

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

8

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

9

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

10

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor