Coğrafi tescilli yemeklerin yer aldığı "Antalya Lokantası" açıldı

Coğrafi tescilli yemeklerin yer aldığı

Coğrafi tescilli yemeklerin yer aldığı "Antalya Lokantası" açıldı

ANTALYA - Muratpaşa Belediyesinin, kadın kooperatiflerince hazırlanan coğrafi tescilli yemeklerin bulunduğu "Antalya Lokantası"nı hizmete açtığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda yeni bütçe içi işletmesi "Antalya Lokantası"nın hizmete girdiği belirtildi.

Açıklamada, kadın kooperatiflerince hazırlanan menüde, kentin coğrafi tescilli lezzetleri olan piyaz, koşma simidiyle servis edilen paça çorbası, Alanya'nın hülüklü çorbası ve kabak tatlısının da bulunduğu kaydedildi.

Menüsünde meze, ana yemekler ve atıştırmalıkların da bulunduğu lokantada ev yapımı mantı, erişte gibi yöresel kooperatif ürünlerinin de seçenek olarak sunulduğu aktarılan açıklamada, her gün 09.00-24.00 saatlerinde açık olan işletmenin, kahvaltıdan akşam yemeğine uygun fiyatlarla hizmet verdiği bildirildi.




Eğitim 8.12.2023 16:29:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı